Friptură fragedă. Truc valabil pentru orice tip de carne
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Carne
Carne
Pentru a prepara friptură fragedă și gustoasă există câteva trucuri care îți vin în ajutor.

Rumenește carnea înainte de a o introduce în cuptor. Acest truc este valabil pentru orice tip de carne.

Mai departe, un alt truc, numit și „sigilarea" cărnii, presupune prăjirea pe toate părțile a bucății pe care urmează să o gătești.

Dacă ținem cont de alt truc, trebuie să acoperim friptura cu folie de aluminiu la cuptor, notează divahair.ro.

Alte trucuri interesante

Când fierbi ouă, poți adăuga sare în apă. În acest fel coaja nu va crăpa.

În cazul în care îți dorești ca orezul să rămână complet alb, pune câteva picături de lămâie în apă atunci când îl prepari.

VEZI ȘI: Rețetă: Tocăniţă de legume, foarte gustoasă și hrănitoare


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel