Friptură foarte fragedă și gustoasă. Trucul ”sigilarea" cărnii
Rețete
Pentru a prepara friptură de porc fragedă și gustoasă unele trucuri îți vin în ajutor.
Rumenește carnea de porc înainte de a o introduce în cuptor. Acest truc este valabil pentru orice tip de carne.
Mai departe, un alt truc, numit și „sigilarea" cărnii, presupune prăjirea pe toate părțile a bucății pe care urmează să o gătești.
VEZI ȘI: Nutriționist, despre jumări și untură: Nu oricine știe să le facă bune cu adevărat. Nu strâmbați din nas
Dacă ținem cont de alt truc, trebuie să acoperim friptura cu folie de aluminiu la cuptor, notează divahair.ro.
VEZI ȘI: Nutriționist, despre tobă, leber și caltaboș, după "bomba calorică" din salata de boeuf
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan
- Liliecii, mamiferele care ajută agricultura din România. În SUA, au eradicat malaria
- Loto 6/49 de Florii. Rezultatele tragerilor de duminică, 28 aprilie, 2024
- Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu
- BANCUL ZILEI: Tratament împotriva reumatismului
- Politico: Polonia, în campanie de lobby, înainte de alegerile din SUA. Poate schimba perspectiva lui Trump
- Capcanele pentru turiștii care vizitează Londra. Româncă stabilită în capitala Angliei: Te trezeşti că ai dat 20 de lire. Gata, ai sărit din buget!