Data publicării:

Friptură de porc la cuptor. Reţetă de Crăciun

Autor: DCNews Team | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Friptură
Friptură

Nimic nu se compară cu o friptură de porc delicioasă, făcută în dimineaţa zilei de Crăciun. Vă prezentăm o reţetă specială care merită încercată. 

Ingrediente

 

Ceafă de porc, muşchi sau pulpă

Sare

Piper

Cimbru

O lingură de ulei

Un pahar de vin alb

Usturoi

Mod de preparare

 

Porţionăm carnea, apoi o condimentăm cu sare, piper şi cimbru. Aşezăm carnea într-o tavă unsă cu puţin ulei, adăugăm usturoiul şi un pahar de vin alb, apoi acoperim carnea cu apă. Se introduce la cuptor la o temperatură de 180 de grade.

Se întorc bucăţile de carne în momentul în care s-au rumenit pe o parte. După ce s-au rumenit şi pe cealaltă parte, iar apa a scăzut, este momentul să scoateţi carnea din cuptor.

Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel