FRF, regulament pentru meciurile din Liga 1. Condiţii pentru jucători, antrenori şi staff, în valul 4
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 20 oct, 17:17
WhatsApp
Facebook FCSB
Federaţia Română de Fotbal a anunţat noul regulament privind accesul jucătorilor, antrenorilor şi staff-ului la meciurile din Liga 1. 

De mâine, joi, 21 octombrie, jucătorii nu vor putea evolua decât dacă trimit la FRF Certificatul Verde (QR code) sau dovada testului negativ.

"Echipele vor trimite la FRF(medical@frf.ro) și, pentru Liga 1, la LPF, un tabel cu componenții clubului care au fost testați RTPCR sau prin test antigen rapid pentru COVID-19. Acesta trebuie să conțină numele, prenumele, funcția, data recoltării testului, tipul de test efectuat și rezultatul.

De asemenea, trebuie trimis și un document cu buletinele de analiză scanate, precum și deciziile DSP în urma eventualelor anchete epidemiologice. Acest model de informare se va menține pe toată durata competiției. Suplimentar față de cele de mai sus, vor fi prezentate documentele aferente fiecărei persoane din delegația unei echipe (staff + jucători + alți oficiali) la fiecare meci disputat de echipa respectivă.

Astfel, pentru jucători, Certificatul Verde (QR code) trebuie să fie anexat carnetului de joc (la fel ca și viza medicală – condiție pentru dreptul de joc), arbitrul având obligația verificării acestor documente. Pentru evitarea oricărui dubiu, doar în situația jocurilor la care participă jucători minori (exceptați de la testare), obligația prezentării QR Code-urilor se aplică doar pentru membrii delegației (staff+jucători+alți oficiali) majori”, se arată în comunicatul emis pe frf.ro.

G Ad:

Mai mulţi fotbalişti de la FCSB, nevaccinaţi 

Managerul general Mihai Stoica a explicat că au fost luate toate măsurile de protecție posibile și crede că ar trebui efectuate teste pentru toată lumea, nu doar pentru cei nevaccinați.

El a precizat că jucătorii i-au cerut sfatul lui Gigi Becali în privința vaccinării, dar nu au fost obligați de nimeni să evite vaccinul anti Covid-19, scrie Digisport.ro.

Patronul de la FCSB se opune acestui procedeu, iar acum a dezvăluit ce jucători roș-albaștri au decis să se vaccineze.

Să vedem ce va fi peste 2-3 ani. Eu nu mă vaccinez. Sunt și jucători care s-au vaccinat. Cred că Budescu, Haruț și încă unul ieri s-a mai vaccinat. Crețu, cred, sau Vali Gheorghe”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro