FRF. Mihai Gâdea, NERVOS: Cum e posibil așa ceva? Niște tablagii!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Gâdea a avut o reacție explozivă, miercuri seară, la Antena 3.

Jurnalistul a făcut o serie de declarații după ce preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (33 de ani), a câştigat, miercuri, un nou mandat la conducerea FRF

"Ce zi a fost asta?! Cum este posibil așa ceva? Cum este posibil ca tablagii să învingă generația de aur? (...) Vin tablagii și zic: 'noi vrem cu tablagii". Fiecare are ce merită! (...) Cred că a fost o întâmplare nemeritată pentru sportul din România să aibă o așa generație de aur. Ai de ales între Ionuț Lupescu și acest băiat și îl alegi pe acesta din urmă. Nu a jucat fotbal, nimeni nu știe nimic despre el... Dragi prieteni, asta este România! Din punctul acesta se pornește pentru că în punctul acesta am ajuns. În momentul în care te întrebi cum de România arată așa cum arată... păi arată așa pentru că este controlată de omul nou. Este ciudat și frustrant", a zis Mihai Gâdea.

Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat la conducerea FRF

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (33 de ani), a câştigat, miercuri, un nou mandat la conducerea FRF, încă din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată la Casa Fotbalului.

Principalul său contracandidat, Ionuţ Lupescu, component al "generaţiei de aur", a obţinut doar 78 dintre voturile preşedinţilor de cluburi şi ai Asociaţiilor Judeţene. Pe locul trei s-a clasat fostul fotbalist Marcel Puşcaş, cu 8 voturi, iar pe cel de-al patrulea Ilie Drăgan, fost lector al Şcolii Federale de Antrenori, care nu a strâns niciun sufragiu.

[citeste si]

"Azi aţi fost fermi şi mândri. La rândul meu sunt mândru că fac parte din această familie. Deşi recunosc că nu a fost un fleac, i-am ciuruit. Vă rog ca şi la următorul vot să îmi susţineţi echipa în Comitetul Executiv. Voi fi un preşedinte care va face totul pentru unitate. O unitate a oamenilor de bine", a spus Răzvan Burleanu imediat după numărarea voturilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel