România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 25 iul, 03:22
FRF anunță dacă echipele străine, care vor veni în România, li se aplică măsura CARANTINĂRII
Federaţia Română de Fotbal a menționat, referitor la participarea echipelor româneşti în ediţia următoare a cupelor europene, că formaţiile străine care vor veni să evolueze în ţara noastră vor fi scutite de măsura carantinării care este aplicată în prezent persoanelor fizice în contextul pandemiei de coronavirus.

Într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, FRF a menţionat că excepţia de la măsura izolării este specificată clar în normele autorităţilor române.

"În urma demersului făcut de Federaţia Română de Fotbal, în contextul dialogului pe care-l are cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi cu Ministerul Sănătăţii, Guvernul României a specificat în Hotărârea nr. 35 / 15 iulie 2020, art. 21, punctul l, că membrii delegaţiilor sportive internaţionale care participă la competiţii sportive organizate pe teritoriul României sunt scutiţi de măsura carantinei şi a izolării, în condiţiile legii", se arată în comunicatul FRF.

În ceea ce priveşte deplasările externe pe care echipele româneşti vor fi nevoite să le facă, situaţia este diferită de la stat la stat. Dar FRF subliniază că unele dintre ţări au, de asemenea, specificate anumite excepţii pentru delegaţiile sportive, aşa cum se întâmplă şi în cazul României.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro