FRESH! Dragos Savulescu a cumparat studiourile cinematografice Kentauros
Data publicării:
Autor: DCNews Team, michirita
WhatsApp

Omul de afaceri Dragos Savulescu este noul proprietar al studiourilir de film Kentauros, localizate in Stefanesti, Ilfov. Aceasta reprezinta una dintre cele mai importante achizitii din industria cinematografica romaneasca in 2013.

S-a confirmat! Dragos Savulescu este noul proprietar al studiourilor de film Kentauros. ( www.kentauros.ro ) De-a lungul timpului, studiourile din Stefanesti au fost alese sa gazduiasca producerea unor filme importante, dar si a unor emisiuni ale celor mai mari posturi romanesti. Au ce sa ofere viitoarelor case de productie care vor alege aceasta locatie pentru filmele lor: studiourile Kentauros sunt cele mai bine dotate si mai moderne studiouri din Romania.

Interesul omului de afaceri in industria cinematografica romaneasca dateaza inca de acum doi ani, iar achizitia studiourilor de film reprezinta o miscare esentiala pentru viitoarele planuri ale acestuia.

Se confirma astfel informatiile aparute in presa despre legatura fostului presedinte al clubului Dinamo cu cinematografia romaneasca.

Zvonurile privind extinderea lui Dragos Savulescu si catre alte domenii de activitate existau de ceva vreme in cercurile oamenilor de afaceri. Odata finalizata tranzactia, Dragos Savulescu devine oficial noul proprietar al studiourilor Stefanesti.

"Ma bucur ca am putut incheia acest deal. Studiourile Kentauros sunt extrem de importante pentru ca ofera posibilitatea propriei productii cinematografice si reprezinta un interes major pentru casele de productii internationale", a precizat Dragos Savulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel