Data publicării:

Fratele vitreg al lui Elvis şi-a cerut scuze public după ce a susținut că artistul s-ar fi sinucis

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Elvis Presley
Elvis Presley
David Stanley și-a cerut scuze pe Instagram, după ce a făcut mai multe comentarii nepotrivite despre fratele său vitreg - legendarul Elvis Presley. Acesta a afirmat în presă, în nenumărate rânduri, că Elvis ar fi luat pastile intenţionat, din dorinţa de a-şi încheia socotelile cu viaţa.

În cadrul documentarului „Elvis' Women”, David Stanley a declarat că fratele lui vitreg a luat medicamentele care i-au adus sfârşitul pentru că și-a dorit să moară. Atât rudele cât şi fanii s-au revoltat şi i-au sugerat lui David să-şi ceară scuze pentru cele insinuate, deoarece nu face altceva decât să-l defăimăeze şi să-l dezonoreze pe cel care a fost "Regele."

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de David E. Stanley (@davidestanley)

”Regret comentariile nepotrivite pe care le-am făcut în documentarul despre Elvis, care a fost filmat anul trecut”, a scris Stanley în dreptul unei fotografii pe care a postat-o pe Instagram, fotografie în care apare alături de fratele său vitreg. „Nu există nicio scuză pentru comentariile mele și înțeleg pe deplin de ce ați fost furioși. Vă cer să mă iertați pentru faptele iresponsabile”, a mai adăugat el, potrivit EW.com. „Te iubesc și te voi iubi întotdeauna Elvis, mă bucur să fac parte din familie”, a mai spus acesta. 

În seria documentar care a fost lansată în UK în luna mai, Stanley susţine că Elvis a premeditat totul şi că a luat intenţionat pastilele care i-au provocat moartea. „Dragoste, suferință, durere, expunere. Pur și simplu n-a mai suportat. Preferința lui pentru fete tinere, de 15-16 ani, pur și simplu m-a revoltat. I-am spus că a fost un miracol că n-a fost prins. S-a îndepărtat de mulți oameni, din cauza banilor, a averii, a faimei și a puterii”, ar mai fi spus Stanley în documentar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel