Fratele Aurei Ion a răbufnit: "E nesimțire și nepăsare"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
frate_studenta_moarta_64206900
frate_studenta_moarta_64206900

Fratele Aurei Ion, studenta la medicină, care și-a pierdut viața în urma accidentului aviatic din Munții Apuseni, a răbufnit când a auzit declarația unui medic, unul dintre primii salvatori care a intrat în contact cu sora sa. 

Șeful SMURD Bihor a declarat: "sunt obosit de hărmălaia mediatică, să aud că pilotul şi studenta din avion au murit de hipotermie pentru că nu s-a ajuns la timp la locul prăbuşirii. Eu nu am făcut autopsia, dar judecând clinic şi ţinând cont şi de experienţa mea de salvator montan, nu cred că pilotul şi studenta care au murit ar fi supravieţuit nici dacă salvatorii ar fi ajuns la ei în 30 de minute".

"Cauza decesului: expunerea îndelungată la frig"

Alexandru Victor Ion a reacționat dur. "Mi se pare mie sau am auzit cumva că acel domn a avut tupeul să-mi spună mie că decesul a fost la 16.30 atât timp cât cei de la SMURD l-au conformat după 12 noaptea? Acel om chiar are tupeul să ascundă atâtea lucruri? Eu am citit declaraţia dată de acel medic în care el spune clar cuvinte cheie: "în opinia mea...", "eu cred că" şi că "eu nu am făcut autopsia". Cum poate el să aibă tupeul şi să dea şi declaraţie... el confirmă că decesul nu a fost din cauza hipotermiei. Atât timp cât eu am certificatul unde spune cauza decesului: expunerea îndelungată la frig. Asta e deja nesimţire şi nepăsare! Acest om nu are pic de umanitate în el. Îmi pare rău că spun asta, dar sunt cu nervii la pământ", a spus fratele Aurei, la "Un Show Păcătos".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel