România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Raluca Tindeche | Publicat pe: 24 iun, 18:51
Franța. Moarte suspectă pentru o avocată româncă, după ce s-a reunit cu soțul ei: Un milionar scoțian, principalul suspect
Mădălina S., o româncă de peste 40 de ani, căsătorită cu un om de afaceri scoțian, a fost găsită moartă, după ce ar fi căzut pe scări, într-o clădire din Aix-en-Provence din Franța. Bărbatul a fst arestat și susține că nu știe ce s-a întâmplat.

Mădălina și soțul ei, Craig s-au reunit  după mult timp în care au stat despărțiți din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi s-au revăzut în Franța, la Aix-en-Provence, unde bărbatul închiriase pentru acest eveniment un penthouse situat la ultimul etaj într-o clădire foarte bine cotată. 

După ce au băut bine amândoi, sărbătorind revederea, bărbatul susține că s-a trezit și nu i-a venit să creadă când a văzut că soția sa zăcea fără suflare, prăbușită pe podeaua din fața scărilor.

Citește mai multe aici https://www.stiridiaspora.ro/fran-a-moarte-suspecta-pentru-o-romanca-dupa-ce-s-a-reunit-cu-so-ul-ei-un-milionar-sco-ian-principalul-suspect_445942.html?fbclid=IwAR2Avuxir4ntomEWsi8JVyuBC1p1G-uYdCAszxHBJI3ahrMNLrGr8P12EAY

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro