Fotografii senzaționale ale celor mai celebre obiective turistice din lume
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Nu sunt puțini cei care nu-și pot realiza visul de a vizita și admira minunățiile acestei planete sau cele mai celebre creații ale omului. Aceștia le privesc însă pe cărți poștale, în fotografii, la televizor sau pe internet, dar imaginile nu surprind întotdeauna realitatea.

"Tot ceea ce vedem este o perspectivă, nu adevărul", notează site-ul sliptalk.com că se spunea odată, iar fotografiile care surprind în ansamblu cele mai celebre destinații turistice din această lume și împrejurimile lor argumentează această realitate.

Sursa citată a realizat o galerie foto extraordinară cu unele dintre cele mai vizitate destinații turistice din lume, așa cum le vizualizează oamenii când se gândesc la ele, și cum arată ele când sunt fotografiate de la distanță.

În fotografiile respective pot fi admirate inclusiv Piramidele din Egipt, ansamblul de la Stonehenge, Taj Mahal, Sagrada Familia din Barcelona, insula grecească Santorini, Cascada Niagara, celebrul tablou pictat de Leonardo da Vinci Mona Lisa, păstrat în Muzeul Louvre și Arcul de Triumf din Paris sau Orașul Interzis din Beijing.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel