Fotografia unei infractoare a înnebunit bărbaţii din întreaga lume
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

A fost arestată pentru că a condus beată, însă fotografia infractoarei, făcută la poliție, face furori printre bărbații din întreaga lume, deși ea susține că nu este cea cea mai reușită.

Meagan Mccullough (Simmons), o tânără mamă a patru copii, a fost arestată în iulie 2010, pentru că a condus beată.

"Am băut cu o prietenă din Tampa. Ieşisem împreună şi nu vroiam să conduc deloc în seara aceea. A fost o noapte distractivă, dar ea a vrut să plece cu prietenul ei. Aşa că am decis să conduc până acasă, ceea ce a fost o idee groaznică", povesteşte Meagan, scrie rtv.net.

După ce fotografia făcută în acea seară la poliție a apărut pe Internet, tânăra a explicat de ce crede că nu este cea mai reușită poză a ei: "Nu cred că este o fotografie bună - sunt altele pe care le prefer (...) Plângeam când a fost făcută fotografia şi eram beată. Ştiam că le-am făcut o mulţime de probleme părinţilor şi eram extrem de supărată. Nu mă gândeam deloc la felul în care arătam", spune tânăra, deși bărbații o contrazic.

Meagen consideră "ciudată" atenția pe care a primit-o pe net din partea unor bărbați, iar faptul că unii i-au trimis și mesaje "scârboase" au determinat-o să "blocheze "o mulţime de oameni".

Deși mariajul ei s-a destrămat între timp, tânăra are grijă de cei patru copii ai săi, toți școlari.

Iată fotografia care i-a înnebunit pe bărbați:

Fotografii pe care Meagan le consideră mult mai reușite:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel