Fotografia cu voluntarii Legiunii Străine care s-au înrolat să lupte împotriva Rusiei
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Voluntarii Legiunii Străine  provin din SUA, Marea Britanie, Suedia, Lituania, Mexic și chiar India
Voluntarii Legiunii Străine provin din SUA, Marea Britanie, Suedia, Lituania, Mexic și chiar India
Ucraina a făcut publică prima fotografie cu voluntarii Legiunii Străine care s-au înrolat să lupte împotriva Rusiei. Aceştia provin din SUA, Marea Britanie, Suedia, Lituania, Mexic și chiar India.

Prima fotografie cu voluntarii legiunii străine care s-au înrolat să lupte împotriva Rusiei a fost publicată de către forţele armate ucrainene, pe reţelele de socializare.

„Primii voluntari ai Legiunii Internaționale de Apărare Teritorială a Ucrainei sunt deja pe poziții la periferia Kievului. Voluntari din SUA, Marea Britanie, Suedia, Lituania, Mexic și chiar India”, transmit reprezentanţii Armatei din Ucraina, pe pagina de Facebook.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat joia trecută că 16.000 de străini s-au oferit voluntari pentru a lupta pentru Ucraina. De asemenea, marțea trecută autoritățile ucrainene au ridicat temporar cerințele de viză pentru voluntarii străini care doresc să intre în țară și să se alăture luptei împotriva Rusiei.

„Nu avem nimic de pierdut în afară de propria noastră libertate”, a spus Zelenski în discursul său.

Între timp, oficialii americani susţin că Rusia a început să recruteze luptători sirieni pentru războiul urban din Ucraina.

Vezi și: Cine sunt parlamentarii europeni care au votat ”NU” condamnării agresiunii ruse: "Vom continua să ne opunem atât agresiunii ruse, cât și militarizării Europei"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel