Fotografia cu Orban, lângă omul de zăpadă, postată de ministrul ”Grindă”. Are mască verde, ca partidul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ion Ștefan, zis și ”Grindă”, a publicat o imagine în care apare alături de Ludovic Orban.

”Un An Nou 2022 fericit și prosper alături de cei dragi vouă!” a scris, pe Facebook, Ion Ștefan, zis ”Grindă” în vremea în care deținea funcția de ministru al Dezvoltării. El a publicat și o imagine în care apare alături de Ludovic Orban, fostul lider al PNL. VEZI și AICI IMAGINEA

Peste 300 de internauți i-au întors gândurile bune și peste o mie i-au apreciat postarea. 

Ludovic Orban a devenit virulent la adresa PNL și a liderilor liberali după ce a pierdut șefia partidului. El a lansat mai multe acuzații dure la adresa lui Florin Cîțu, dar și cu privire la implicarea președintelui Klaus Iohannis. S-a retras mai întâi din grupul PNL din Parlament, urmat fiind de mai mulți susținători din partid, ceea ce a făcut imposibilă continuarea coaliției PNL - USR, din lipsă de voturi minim necesare. În același timp, a criticat PNL pentru ruptură. În cele din urmă, Ludovic Orban și-a prezentat demisia din partid, asta după ce i s-a propus și votat excluderea, care intrase în procedură de partid. Anul 2021 a fost unul în care Ludovic Orban a cunoscut culmea puterii, dar și prăbușirea cu zgomot. Plecat din PNL, a anunțat că a înființat un nou partid, anunțul său fiind, în realitate, o confirmare a zvonurilor care circulau deja de mult timp. ”Am luat decizia, împreună cu cei 16 colegi membri ai Parlamentului care am decis să ne dăm demisia din PNL în momentul în care conducerea PNL a decis să readucă la putere PSD, toţi parlamentarii, împreună cu mulţi colegi de ai noştri din ţară, simpatizanţi, susţinători, am luat decizia de a pune bazele unei noi construcţii politice de centru dreapta.” spunea Ludovic Orban. Forța Dreptei se numește noul partid. 

Vezi și: Imaginea tare cu Liviu Dragnea, din seara de Revelion

Ion Ștefan nu este străin de noul partid, el alegând să meargă pe mâna lui Ludovic Orban. În 21 decembrie 2021, ministrul ”Grindă” scria, pe blogul său: ”Forța Dreptei are o misiunea grea în perioada viitoare, însă nu imposibilă! Nu toți suntem la fel! Nouă nu ne este teamă de muncă și nici jenă să privim românii în ochi. Forța Dreptei își propune să strângă laolaltă toate energiile creative din societate care vor să contribuie la dezvoltarea României.”

Masca verde este un simbol al noului partid, prin culoare, după cum se poate vedea și de AICI. Sigla partidului este reprezentată de un copac verde. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel