FOTO: Tag Heuer lansează un ceas Super Mario la 9.000 lei
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Ceasul Tag Heuer cu tematica Mario este gata de lansare.

Acum câteva zile, Tag Heuer și-a surprins fanii cu un ceas Super Mario. Conform The Verge, compania elvețiană de ceasuri de lux s-a dat de gol acum că este vorba despre o versiune limitată a ceasului inteligent Tag Connected Wear OS. Chiar dacă știrea nu a fost încă confirmată de firmă, se știe deja ce va conține ceasul care costă nu mai puțin de 9.000 lei.

Foto: The Verge

Astfel, piesele din interior pot fi identice cu modelul standard al Tag Heuer, însă există modificări estetice ale corpului de 45 mm, incluzând aici un logo cu M de la Mario și cele două curele cu tematica jocului video.

Ceasul ar mai folosi și un „sistem de recompense de jocuri video”, astfel că la îndeplinirea obiectivelor zilnice cum ar fi un număr de pași făcuți zilnic, dispozitivul scoate sunetele specifice jocului video Mario. Doar 2.000 de modele vor putea fi cumpărate din regiuni selecte ale planetei, iar disponibilitatea acestora începe din data de 15 iulie.

Record de preț pentru un joc Super Mario 64

Un joc Super Mario 64, lansat simultan cu Nintendo 64 în 1996, a fost vândut cu 1,5 milioane de dolari la licitaţie, fiind unul dintre cele cinci existente la nivel mondial în stare bună. Jocul Super Mario 64 a doborât și recordul stabilit vineri de un joc Legend of Zelda. Acel exemplar original Nintendo Entertainment System (NES) s-a vândut cu 870.000 de dolari, fiind timp de 2 zile cel mai scump joc video din lume.

Cele două jocuri nu au atras aceste sume uriașe pentru că ar fi fost disponibile doar pe acele platforme - Nintendo le-a relansat pe ambele și pentru consola Nintendo Switch, ci mai degrabă pentru că dețineau statutul de obiecte de colecție.

Clasificat în stare "aproape perfectă"

 

Jocul Super Mario 64 a fost clasificat de compania Wata cu un rating de 9,8 A++ - adică în stare aproape perfectă, cu sigiliul intact, produsul fiind considerat "ca nou". Un rating ridicat nu este suficient să garanteze un preț ridicat de vânzare, însă ajută. O altă copie a jocului Super Mario 64, cu un rating 9,6 A++, s-a vândut în cadrul aceleiași licitații cu 13.200 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel