FOTO: Telefoanele pliabile Samsung Galaxy Z Flip 3 și Fold 3 vor avea rezistență la apă
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Noile dispozitive pliabile Samsung vor avea rezistență la apă.

Noile telefoane Samsung Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 au rezistență la apă IPX8, adică un tip de protecție care este asemănător cu celelalte dispozitive care nu se împăturesc ale producătorului sud-coreean. Conform The Verge, informația a fost postată inițial de Max Weinbach și verificată de Evan Blass.

Acum, pe internet au apărut imagini în care se vede certificarea IPX8, alături de telefoanele care sunt udate cu apă. Astfel, aceste informații pe surse se adaugă mulțimii de detalii care au fost scurse înainte de evenimentul Unpacked din data de 11 august, unde se așteaptă ca dispozitivele să fie dezvăluite oficial.

Ce înseamnă aceste denumiri

Ce înseamnă IPX8? Acest calificativ exprimă o rezistență la apă, dar zero protecție la praf și nisip, un subiect sensibil pentru telefoanele cu piese mecanice ce conferă capacitatea de îndoire.

Următorul eveniment Samsung care ar avea loc în august a fost dezvăluit deja pe internet.

Surprizele Samsung pentru următorul eveniment Galaxy Unpacked au ajuns înainte de termen pe internet, datorită unei serii de mesaje pe Twitter ale lui Evan Blass. Potrivit The Verge, conferința trebuia să fie una mare pentru Samsung, însă cei care nu mai au răbdare pot vedea deja tot ce au pregătit sud-coreenii pentru 11 august: două telefoane care se pliază, un nou Galaxy Fan Edition, două noi Galaxy Watch și un set de Galaxy Buds.

Telefoanele pliabile din partea Samsung sunt cu siguranță cele mai interesante. Cu ecrane care se îndoaie odată cu dispozitivul, aceste noi smartphone-uri au fost dezvăluite în trei, respectiv patru culori. În timp ce Fold 3 va putea fi achiziționat pe alb, verde și negru, Z Flip 3 va fi disponibil pe purpuriu, negru, auriu și verde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel