FOTO: O femeie a stat 16 ore în cadă, făcându-și picioarele praf
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: TikTok
Foto: TikTok
O femeie a apelat la rețelele de socializare după ce a stat 16 ore în cadă.

Conform The Sun, britanica a cerut ajutor pe platformele de social media după ce picioarele i s-au făcut gri și s-au încrețit în mod extrem, după o baie care a ținut nu mai puțin de 16 ore. Nu este surprinzător deloc că utilizatorii s-au speriat de imagini.

Pe TikTok, @msdanalee a distribuit imaginile privite de peste 300.000 de ori în speranța că va găsi o soluție. „Așa arată o baie accidentală de 16 ore, Dumnezeule mare!”, a spus ea, după care a întrebat: „Cum îmi voi reveni cât se poate de repede, vă rog?”.

VEZI ȘI: Oglinda pe care o ții în casă. Un specialist Feng Shui îți zice ce ai făcut greșit până acum.

Răspunsurile utilizatorilor, atât comice, cât și răutăcioase

Dorind să afle cum de s-a ajuns în acea stare, o persoană a întrebat: „Stai, dar cum vorbim de un accident?”. Un alt utilizator a fost mai ironic: „Cum de nu te-ai înecat?”. „Ce??? Apa se răcește după 30-40 de minute, ce mai făceai în cadă?”, a mai întrebat un internaut.

Alte întrebări de la utilizatorii TikTok au fost în rândul celei care urmează: „Cum ai făcut o baie de 16 ore? Când fac eu baie, apa îngheață după doar 30 de minute”. În timp ce femeia nu a dezvăluit cum a reușit să stea 16 ore sub apă, unii au presupus că aceasta a adormit.

VEZI ȘI: Cum îți pregătești silueta pentru vară. Carmen Brumă, cinci reguli simple.

O boală reală din cauza pățaniei

Internauții s-au temut că femeia a dezvoltat o boală periculoasă care apare atunci când picioarele sunt umede prea multă vreme. Acest lucru duce la oprirea circulației sângelui și poate inactiva terminațiile nervoase. Boala duce la complicații periculoase dacă nu este tratată: vezicule, gangrene, ulcere sau deteriorarea ireversibilă a nervilor.

Boala se tratează prin repausul piciorului sau chiar ridicarea acestuia. Durerile se tratează cu medicamente specializate pe durere, iar curățarea picioarelor trebuie să fie făcută extrem de bine. Pungile cu apă caldă pot ajuta și ele, dar trebuie folosite doar câte cinci minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel