FOTO cu un leopard care atacă un om. Animalul a mutilat în total 6 persoane
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Locuitorii unui sat din India au fost îngroziţi de atacurile unei feline extrem de feroce. Un leopard a mutilat 6 oameni până să fie prins de trupele de intervenţie specială. Atacul final a fost surprins în fotografii.

Animalul a intrat în sat şi a început să atace oamenii, poliţiştii, pădurarii şi pe oricine îi ieşea în cale. Trupele de intervenţie în cazul animalelor sălbatice au ajuns în satul Prakash Nagar, în Bengalul de Vest, India.

Fiara a atacat mai întâi o femeie, până să fie alertată poliţia. A sărit apoi şi la omul legii care s-a dus la faţa locului să vadă ce se petrece. A urmat un pădurar, iar după ce au sosit echipele specializate în prinderea animalelor periculoase, încolţit de pădurarii cu puşti cu tranchilizante, leopardul s-a refugiat într-un tusis, după care a intrat într-o mlaştină, scrie The Australian.

A reapărut brusc, şi a atacat alţi trei oameni sub privirile zecilor de săteni curioşi să vadă ce se întâmplă. Într-un final leopardul a fost tranchilizat, dar se pare că serul nu avea niciun efect asupra lui. După mai multe încercări eşuate, pădurari l-au împuşcat şi a murit la scurt timp după ce a fost dus de urgenţă la o clinică veterinară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel