Perla lui Dan Șucu, Rareș Ilie, și-a pierdut locul de titular la Nice. Azi a fost introdus în prelungiri după trei meciuri în care nu a fost folosit deloc
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Rareș Ilie
Rareș Ilie
Lucrurile nu merg tocmai bine pentru Rareș Ilie la Nice. Deși acesta a început sezonul titular, acum a ajuns pe banca de rezerve. După trei meciuri în care nu fost folosit absolut deloc, astăzi a fost introdus în minutele de prelungire ale meciului. 

 Echipa Nice, cu românul Rareş Ilie intrat pe teren din postura de rezervă în minutele de prelungire ale partidei, a învins în deplasare, duminică seara, pe AC Ajaccio cu 1-0, în etapa a 7-a din Ligue 1.

Singurul gol al partidei a fost reuşit de Andy Delort, în minutul 65.

Nice este pe locul 12 în clasament, cu 8 puncte, în timp ce Ajaccio este pe ultimul loc (20), cu un singur punct.

Ligue 1 Franța. Cum este situația în clasament



Aşa cum se ştie, campioana en-titre a Franţei, PSG, s-a impus la limită, 1-0, sâmbătă seara, pe teren propriu în faţa celor de la Brest.

Cu trio-ul vedetă pe teren, Neymar-Messi-Mbappe, parizienii, deşi au dominat autoritar, nu au reuşit să desfacă apărarea exactă a oaspeţilor, aflaţi pe locul 17 în clasament.

Singurul gol al partidei fost reuşit de Neymar în minutul 30.

Jucând acasă, pe Stade Velodrome, Olympique Marseille a câştigat cu 2-1 întâlnirea cu Lille. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 12, prin Ismaily dos Santos, gazdele au egalat în minutul 26, prin Alexis Sanchez, pentru ca Samuel Gigot să reuşească golul victoriei în minutul 61.

Vineri, în prologul etapei, Lens a învins cu 1-0 pe Troyes. Celelalte partide ale rundei se vor disputa duminică seara.

În clasament, lider este deocamdată PSG, cu 19 puncte, urmată de Olympique Marseille, 19 puncte, şi RCL Lens, 17 puncte.

Rareș Ilie nu a fost folosit nici în Conference League

Rareș Ilie nu a jucat nici în meciul din Conference League. 

Meciul dintre echipa franceză OGC Nice, la care joacă românul Rareş Ilie, şi formaţia germană FC Koln, desfăşurat joi seara pe stadionul Allianz Riviera din Nisa, în Europa Conference League, la fotbal, au fost precedate de incidente violente între suporterii celor două formaţii, soldate cu 32 de răniţi, dintre care unul grav, transmite AFP.

Cu o oră înainte de meciul din prima etapă a grupelor, câteva sute de suporteri cu cagule în culorile echipei germane, din cei 8.000 de fani prezenţi pe stadion, au invadat tribuna principală (Segurane), pentru a se încăiera cu fanii echipei gazdă, aflaţi în peluza sud, precizează AFP.

Potrivit prefecturii de poliţie, germanii au fost cei care au atacat.

Suporterii celor două echipe s-au luat la bătaie, unii fiind înarmaţi cu scaune sau bare de fier rupte din stadion, au relatat jurnaliştii AFP aflaţi pe stadion.

În total, 32 de persoane au fost rănite, dintre care doi poliţişti şi un steward, iar patru au fost spitalizaţi. Între ei, un suporter provenind din tribuna germană a fost internat de urgenţă maximă, după ce a căzut de la o înălţime mai mare de cinci metri. În stare de ebrietate, bărbatul era de fapt un suporteri parizian, au precizat mai multe surse, confirmând pentru AFP că în tribuna echipei oaspete s-au aflat mai mulţi suporteri parizieni purtând culorile formaţiei FC Koln.

Meciul a început cu aproape o oră întârziere, clubul suporterilor Supras Auteuil, aparţinând lui PSG, desfăşurând un banner în tribuna rezervată echipei din Koln.

Având în vedere incidentele, porţile stadionului au fost închise temporar, până la calmarea lucrurilor, a explicat prefectura.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel