Fotbalistul de la Unirea Ungheni care a postat în online că-i place să calce pisicile cu mașina, dat pe mâna poliției. Între timp, Dragoș Balauru și-a închis contul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook/CS Unirea 2018 Ungheni
foto: Facebook/CS Unirea 2018 Ungheni
”Plăcerea mea cea mai mare e să calc pisici cu mașina…" este mărturia halucinantă a fotbalistului Dragoș Balauru.

Fotbalistul Dragoș Balauru, în vârstă de 34 de ani, recent transferat la echipa de ligă secundă Unirea Ungheni, este implicat într-un scandal de amploare care a stârnit reacții intense în ultimele zile pe rețelele de socializare dedicate iubitorilor de animale.

 ”Vânătoarea mai e cum mai e, dar plăcerea mea cea mai mare e să calc pisici cu mașina” - sunt chiar cuvintele fotbalistului pe o rețea de socializare. 

Mai mult, impertinența sportivului nu s-a oprit aici: După ce o doamnă pensionară iubitoare de pisici i-a atras atenția că e reprobabil ce face, Balauru a venit și cu replica: ”Am curaj cu căprioarele și cu pensionarele. Tu cum stai cu menopauza?”

Chiar dacă Dragoș Balauru și-a șters contul de Facebook, comentariile au fost capturate la timp și au ajuns în spațiul public ca "probă" de necontestat:

Mai mulți internauți, intrigați de postările fotbalistului, au sesizat clubul Unirea Ungheni unde acesta este legitimat. Răspunsul conducerii lasă de dorit: ”Noi suntem echipă de fotbal și evaluăm jucătorul după performanțele lui sportive. Nu avem legătură cu vânătoarea, cu braconajul… nu ne interesează viața lui privată… Faceți o reclamație la Protecția Animalelor, nu suntem noi în măsură să îl tragem la răspundere”, e mesajul transmis online de Unirea Ungheni, potrivit Punctul.

De asemenea, clubul a șters comentariile în care e reclamat comportamentul lui Dragoș Balauru care, la rându-i, și-a închis permanent contul de Facebook când a văzut că scandalul ia amploare. Poliția a fost sesizată despre cele relatate iar acum o anchetă este în derulare.

Reamintim că uciderea cu intenție, fără drept, sau schingiuirea unui animal se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel