Fotbalistul Christian Atsu, dispărut sub dărâmăturile din Turcia, a fost găsit. Din nefericire, nu a supravieţuit
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Christian Atsu
Facebook Christian Atsu
Christian Atsu, fotbalistul ghanez al celor de la Hatayaspor, nu a supravieţuit cutremurelor masive din Turcia. La doar câteva ore după ce marcase un gol victorios pentru echipa sa, Atsu a fost surprins de seism în apartamentul său. 

La 13 zile de la cutremur, şi după apariţia unor informaţii conform cărora ar fi fost găsit în viaţă, realitatea cruntă a lovit. Impresarul ghanezului a anunţat că "Christian Atsu a fost găsit și, din păcate, s-a stins în cutremur“.

Atsu putea să plece din Turcia înainte de cutremur 

Fatih Ilek, manager la Hatayspor, a declarat la un post de radio turc că fotbalistul Christian Atsu, care a rămas sub dărâmături după cutremurele devastatoare de la începutul săptămânii trecute, avea bilet pentru a pleca din Turcia cu câteva ore înainte de seism, dar s-a răzgândit după ce a marcat golul victoriei într-un meci din prima ligă.

"Acesta a fost destinul lui. Avea bilet de plecare, dar pentru că a jucat bine şi a marcat, s-a răzgândit în privinţa plecării. 

A fost surprins de un cutremur în cea mai fericită zi a sa. Avea avion la ora 23.00. Urma să plece la Istanbul, iar apoi în Franţa. S-a răzgândit, este literalmente o tragedie", a povestit Ilek, citat de sport.ro.

Potrivit presei din Turcia, fostul jucător de la echipele engleze Chelsea şi Newcastle, în vârstă de 31 de ani, se afla sub dărâmăturile Ronesans Residence, un ansamblu de 12 etaje care s-a prăbuşit în urma cutremurelor ce au lovit Turcia pe 6 februarie.

Ambasada Ghanei în Turcia şi Federaţia ghaneză de fotbal au asigurat iniţial că atacantul a fost găsit în viaţă, dar ulterior s-a dovedit că această informaţie este falsă.

Constructorul ansamblului de lux transformat în ruină, unde se presupune că sunt îngropate 800 de persoane, a fost arestat săptămâna trecută când încerca să părăsească Turcia.

Atsu juca din septembrie la echipa Hatayspor.

Cutremurele de pe 6 februarie ucis peste 40.000 de oameni în Turcia şi Siria, potrivit ultimelor rapoarte oficiale publicate vineri, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel