Fotbalişti din România, puşi să se antreneze la 6 dimineaţa pentru că nu au acceptat reducerea salariului: Dormeau pe bancă la 11. E caz penal
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Jurnalistul Decebal Rădulescu afirmă că fotbaliştii unei echipe de Liga a III-a au fost puşi să se antreneze la ora 6:00 dimineaţa pentru că nu au vrut să îşi reducă salariul. 

”Înțeleg că acum vreo două-trei săptămâni, niște jucători de la Muscelul Câmpulung au fost obligați să facă antrenament la 6:00 dimineață. Erau obligați să facă asta pentru că au refuzat să semneze un act adițional pentru a-și micșora salariile, să aibă 300 de lei pe lună.

Erau niște băieți, veneau de la Mioveni, aveau contract acolo, se trezeau la 4:30, îi omora la antrenament, apoi dormeau pe o bancă acolo până la ora 11. Nu se face așa ceva! E caz penal!”, a transmis jurnalistul Decebal Rădulescu, la emisiunea Liga Digisport.

Cazul a fost confirmat de Emilian Hulubei, de la AFAN. 

”La 6:00, la 12:00 și la 15:00 (n.r. - se antrenau). S-a rezolvat până la urmă, au înțeles cei din conducere și au revenit la programul inițial. Așa ceva se făcea imediat după Revoluție. Avem foarte multe intervenții, dar nu le mediatizăm”, a spus Emilian Hulubei, președintele AFAN.

”Unul dintre sportivii ăia, orfan, cred că portarul, își creștea și frații. Avea un salariu de 3-4.000 de lei, au vrut să i-l facă de 300 de lei. `Domne, nu pot că trebuie să-mi cresc frații!`”, a continuat Decebal Rădulescu.

S-a reluat Superliga. Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova, rezultat final

Chindia Târgovişte a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova, 1-1 (0-1), marţi seara, pe teren propriu, la Ploieşti, într-un meci restant din etapa a 6-a a Superligii de fotbal.

Universitatea a deschis scorul prin Alexandru Creţu (13), din centrarea lui Bogdan Vătăjelu, dar a fost egalată în min. 90, când a marcat Daniel Popa (90), lăsat liber la centrarea lui Doru Popadiuc.

Universitatea a jucat în zece oameni din min. 69, când Vladimir Screciu a primit al doilea cartonaş galben, la un minut după primul.

Craiovenii au avut o mare ocazie prin Ivan Martic (66), dar acesta a şutat în portarul Cătălin Căbuz.

Chindia a avut o bară, prin Doru Popadiuc (39), din lovitură liberă.

Universitatea, de la care Valerică Găman şi Ivan Martic au ieşit accidentaţi, a ratat şansa de a urca pe podium.

Chindia e neînvinsă în campionat de opt meciuri consecutive, toate cu Anton Petrea la cârmă: cinci victorii şi trei egaluri.

Universitatea nu a pierdut de şase meciuri în campionat, patru victorii şi două egaluri, scrie Agerpres.

AFC Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova 1-1 (0-1), Stadion Ilie Oană - Ploieşti
Au marcat: Daniel Popa (90), respectiv Alexandru Creţu (13).
Cartonaş roşu: Vladimir Screciu (Universitatea, 69).
Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Bogdan Gheorghe (Bucureşti); al patrulea oficial: Cătălin Popa (Piteşti)
Arbitru video: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel