Fotbal: Zeci de mii de fani ai lui Real Madrid, la prezentarea lui Eden Hazard
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Peste 70.000 de suporteri ai echipei spaniole de fotbal Real Madrid sunt aşteptaţi joi seara în tribunele stadionului Santiago Bernabeu, cu ocazia prezentării oficiale a internaţionalului belgian Eden Hazard, al cărui transfer de la Chelsea Londra a fost finalizat săptămâna trecută.

Conducătorii Realului i-au pregătit lui Hazard o prezentare demnă de un 'galactic', după modelul celei organizate pentru Cristiano Ronaldo în urmă cu un deceniu, a scris presa sportivă spaniolă.

În vara anului 2009, cu ocazia sosirii starului portughez de la Manchester United, pentru suma de 94 milioane euro, în tribune au fost prezenţi aproape 80.000 de fani, un record pentru clubul madrilen. Cristiano Ronaldo l-a depăşit atunci pe argentinianul Diego Maradona, întâmpinat de 75.000 de 'tifosi' în momentul prezentării sale la echipa italiană SSC Napoli, în 1984.

Real Madrid i-a mai transferat pentru noul sezon pe fundaşul brazilian Eder Militao (FC Porto), încă din iarnă, pe tânărul mijlocaş ofensiv brazilian Rodrygo, de vara trecută, şi pe atacantul sârb Luka Jovic (Eintracht Frakfurt).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel