Data publicării:

Fotbal: Vlad Dragomir spune că există o presiune pe adversarele României de la Campionatul European de tineret

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp
Fotbalistul Vlad Dragomir consideră că asupra echipei naţionale de tineret a României nu există o presiune ci pe adversarele sale de la Campionatul European U21, mai bine cotate, Anglia şi Franţa.

"Şi eu stau foarte bine cu sănătatea, suntem pregătiţi, m-am întâlnit cu câţiva colegi şi i-am simţit foarte pozitivi. Sunt emoţii, dar sunt emoţii constructive care ne vor ajuta. Eu sincer mă gândesc cel mai mult la meciul cu Anglia, pentru că am foşti colegi acolo cu care mă voi întâlni. Chiar sunt curios cum se va termina. Din punctul meu de vedere presiunea este la celelalte echipe, noi suntem o echipă mai mică şi asta ne avantajează pentru că nu avem presiune. Sunt meciuri foarte importante pentru orice jucător şi fiecare va încerca să demonstreze ceea ce poate", a afirmat, joi, Dragomir. 

Jucătorul echipei italiene Perugia vrea să-i facă mândri pe românii care vor asista din tribune la meciurile echipei naţionale de tineret: "'Având în vedere că întâlnim echipe foarte puternice, noi trebuie să ne bazăm pe forţa echipei, trebuie să fim uniţi, să muncim unul pentru celălalt şi asta cred că ne va ajuta pe noi. Eu sunt sigur că va fi un număr mare de români acolo şi sper să nu îi dezamăgim. Noi le promitem că vom face tot ce depinde de noi, că vom da maximum, că vom fi uniţi pentru că vrem să îi facem mândri". 

Şapte dintre cei 23 de jucători convocaţi de Mirel Rădoi pentru Campionatul European, Vlad Dragomir, Adrian Petre, Andrei Ivan, Cristi Manea, Alexandru Paşcanu, Radu Boboc şi Florin Ştefan au efectuat joi vizita medicală la Ponderas Academic Hospital. 

Selecţionata U21 României va debuta în Grupa C a turneului final pe 18 iunie, împotriva Croaţiei (Serravale/San Marino, 19:30, ora României), pe 21 iunie vor înfrunta Anglia (Cesena, 19:30), iar pe 24 iunie va avea loc ultimul lor meci din grupă, contra Franţei (Cesena, 22:00).

Campionatul European de tineret se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019 în 5 oraşe din Italia şi San Marino: Bologna, Reggio nell'Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe ale CE se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel