Fotbal: Teodor Birţ susţine că el este preşedintele FC Hermannstadt, nu Iuliu Mureşan
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Teodor Birţ a declarat, luni, că el este preşedintele clubului de fotbal FC Hermannstadt şi nu Iuliu Mureşan, explicând că, deşi doi membri din Consiliul Director i-au cerut verbal să se retragă din conducere, nu ar exista niciun document care să ateste demiterea sa din funcţie. 

'Din punctul meu de vedere, până nu primesc o decizie clară, eu cred că sunt preşedintele clubului', a afirmat Teodor Birţ, într-o conferinţă de presă. Deşi declară că i-a fost comunicat de doi membri din Consiliul Director, verbal, să se retragă din funcţia de preşedinte al clubului FC Hermannstadt şi personal i-a comunicat primarului Sibiului, Astrid Fodor, că nu mai continuă la conducerea acestui club, Birţ insistă că el este preşedintele legal, şi nu Iuliu Mureşan, cel care s-a recomandat în urmă cu o săptămână, ca fiind actualul preşedinte, ales de Consiliul Director. Teodor Birţ intenţionează să se adreseze în scris clubului pe care l-a condus, FC Hermannstadt, să ceară lămuriri.

'Dacă în următoarele zile, în urma acestei conferinţe de presă, nu voi primi nimic, spre sfârşitul săptămânii voi face o adresă scrisă. (...) Trebuie să ştiu ce fac în continuare.(...) Eu sunt într-o ceaţă puternică', a spus Teodor Birţ. Fostul preşedinte şi actualul preşedinte de la FC Hermannstadt s-au complimentat în ultima săptămână, prin intermediul presei, fiecare organizând propria conferinţă de presă. Birţ spune că nu a mai vorbit cu Mureşan de la meciul cu Universitatea Craiova.

Teodor Birţ susţine că persoanele care au împrumutat clubul sibian cu sute de mii de euro doresc să îşi recupereze mai repede banii şi că de fapt acesta ar fi motivul pentru care a fost preferat în funcţia de preşedinte Iuliu Mureşan. 'Regret pentru că dacă reuşeam să aduc o stabilitate financiară la club, poate că lucrurile erau mult mai bune, pentru că, din punct de vedere sportiv, nu am ce să îmi reproşez', a mai declarat Teodor Birţ. Lui Teodor Birţ i-a expirat în luna mai, mandatul de preşedinte al FC Hermannstadt, potrivit propriilor declaraţii. Birţ cere alegeri la club şi vot în Consiliul Director din care face parte. Fostul preşedinte ar vrea să revină în funcţie, dar nu în orice condiţii.

'Nu cred că este cale de întoarcere. Sunt foarte multe lucruri cu care nu pot să fiu de acord. Nu cred că aceste lucruri vor intra pe făgaşul pe care îmi doresc eu. Eu mi-aş dori foarte mult să ştiu în ce situaţie ne găsim. Îmi doresc foarte mult ca această echipă să continue. Îmi doresc foarte mult ca toate problemele pe care le are să se rezolve şi să ne bucurăm cu toţi de fotbal', a concluzionat Teodor Birţ. Iuliu Mureşan a declarat recent, într-o conferinţă de presă, că l-a înlocuit în funcţia de preşedinte la FC Hermannstadt, pe Teodor Birţ, ca urmare a deciziei membrilor Consiliului Director. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel