Fotbal: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe l-a transferat pe fundaşul macedonean Risto Mitrevski
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Echipa de fotbal ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a ajuns, marţi, la un acord cu fundaşul central nord-macedonean Risto Mitrevski, a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook. Mitrevski (27 ani), care a evoluat ultima oară pentru Hapoel Haifa, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul covăsnean. 

Fotbalistul a mai evoluat în cariera sa, printre altele, la Rabotnicki Skopje, Pobeda Prilep, Teteks, Metalurg Skopje sau Istra 1961. Conducerea clubului continua seria de tratative pentru aducerea de noi jucători la Sepsi OSK, precizează sursa menţionată.

Jucătorii de la Sepsi OSK au început luni pregătirile pentru sezonul competiţional 2018/2019, sub comanda antrenorului principal Laszla Csaba, care este ajutat de antrenorul secund Robert Ilyes de antrenorul cu portarii Emilian Dolha şi preparatorul fizic Gabris Csaba. Pe 17 iunie echipa va pleca într-un cantonament de 13 zile în Austria, unde va disputa şi patru meciuri amicale. În perioada 2-3 iulie, Sepsi OSK va participa în Ungaria la Cupa MOL, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel