Norvegienii de la Celtic Glasgow, amendaţi dacă vorbesc la club în limba lor
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Starul echipei Celtic Glasgow, norvegianul Kristoffer Ajer, a declarat pentru postul TV2, din ţara sa natală, că Scott Brown, căpitanul echipei, îi amendează pe el şi pe compatriotul său din formaţia scoţiană, Mohamed Elyounoussi, dacă vorbesc în limba lor cât timp se află la club, potrivit site-urilor HITC, Sport Witness şi Celts Are Here.

Ajer, care îl cunoaşte pe Elyounoussi de la prima reprezentativă a scandinavilor, a spus că Brown doreşte ca ei să se integreze în lot, nu să formeze un duo separat vorbind limba norvegiană.

Este extraordinar să ai un compatriot lângă tine, să vorbeşti norvegiana cu el. Primi însă amenzi de la Scott Brown pentru acest lucru ori de câte ori ne aude discutând în limba noastră în vestiar. Luăm amenzi de câte ori vorbim norvegiana, a spus Ajer. El a venit de circa trei ani şi jumătate la Celtic, iar Elyounoussi a fost împrumutat la sfârşitul lui august de la echipa engleză Southampton.

Ajer a glumit pe seama amenzilor date de Ajer: "100 de lire sterline dacă vorbeşti norvegiana. Iar dacă vii de la Southampton şi din Premier League, sunt 200 de lire sterline."

Doi fotbalişti de la Celtic, belgianul Boli Bolingoli şi norvegianul Mohamed Elyounoussi, au fost incluşi în echipa ideală a meciurilor de joi din a doua etapă a fazei grupelor Europa League, alcătuită de UEFA, după ce formaţia din Glasgow a învins-o cu 2-0 acasă pe CFR Cluj.

Atât Elyounoussi cât şi Ajer fac parte din lotul Norvegiei pentru meciul cu România, din preliminariile EURO 2020, de pe 15 octombrie de la Bucureşti. Anterior, pe 12 octombrie, selecţionata condusă de Lars Lagerback va juca împotriva Spaniei, la Oslo. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel