Urmărește emisiunea live
Fotbal - Liga I: Dinamo - FC Hermannstadt, SCOR FINAL
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Dinamo Bucureşti şi FC Hermannstadt s-au întâlnit luni seara pe Arena Naţională din Capitală.

Dinamo Bucureşti şi FC Hermannstadt au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), luni seara, pe Arena Naţională din Capitală, în prima etapă a Ligii I de fotbal, ediţia 2020-2021, scrie Agerpres. 

Sibienii au deschis scorul în min. 32, prin brazilianul Jo Santos, după centrarea lui Petrişor Petrescu. Dinamo a restabilit egalitatea în repriza secundă, când Deian Sorescu a marcat dintr-un penalty (60), acordat pentru faultul lui Răzvan Dâlbea la Daniel Popa.

Lovitură de pedeapsă 



Dinamo trebuia să mai primească o lovitură de pedeapsă, în min. 55, pentru o intervenţie neregulamentare a lui Romario Pires asupra lui Diego Fabbrini.

Echipa antrenată de Gheorghe Mulţescu a avut două ocazii bune în ultimele minute, dar Ahmed Bani a tras prea slab (90+1), iar şutul lui Sorescu, deviat, a fost prins se portarul Cristiano Figueiredo (90+5).

Oaspeţii, antrenaţi de spaniolul Ruben Albes, au avut două mari şanse de gol, prin Adrian Bălan (24), care a trimis greşit cu capul din şase metri (24), şi Andrei Sîntean (86), care a reluat complet greşit din 5 metri centrarea lui Claudiu Belu (86).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel