Data publicării:

Fotbal: Internaţionalul suedez Mikael Lustig a semnat cu echipa belgiană Gent

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp
Fotbalistul internaţional suedez Mikael Lustig a semnat un contract pe trei ani cu echipa Gent, a anunţat vineri clubul belgian, potrivit radioteleviziunii RTBF.

Lustig, un fundaş dreapta de 32 de ani, era la final de contract cu Celtic Glasgow, unde juca din ianuarie 2012. Fotbalistul a câştigat de opt ori campionatul şi de câte două ori Cupa Scoţiei şi Cupa Ligii scoţiene cu Celtic. Anterior, el a fost de două ori campion al Norvegiei cu Rosenborg. Lustig are 77 de meciuri pentru naţionala Suediei, una din adversarele României în preliminariile EURO 2020.

Cu selecţionata scandinavă, el a participat la EURO 2012 şi 2016 şi Cupa Mondială 2018, unde echipa antrenată de Janne Andersson a ajuns în sferturi de finală. Gent ar putea juca în această vară cu FC Viitorul în turul al doilea preliminar al Europa League. Dacă Tribunalul belgian de arbitraj pentru sport (CBAS) va confirma condamnarea echipei Mechelen într-o afacere de corupţie, atunci Antwerp, formaţia lui Ladislau Boloni. va juca în turul 3 preliminar al Europa League, iar Viitorul va primi replica lui Gent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel