Clubul FCU Craiova, amendat cu 22.500 de lei. Au fost penalizate incidentele de la meciul cu FC Hermannstadt
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Clubul FCU Craiova a fost sancționat cu o amendă de 22.500 de lei din cauza incidentelor provocate de spectatori în timpul meciului cu FC Hermannstadt, din etapa a 9-a și ultima a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Conform comunicatului postat pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal, sancțiunea a fost aplicată în baza articolelor 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din regulament.

Meciul, desfășurat pe teren propriu, a fost marcat de tensiuni pe final, după ce FCU Craiova a pierdut cu scorul de 1-3 în fața echipei FC Hermannstadt. În urma acestei înfrângeri, FCU Craiova a retrogradat din Superligă.

Incidentul major a avut loc în minutul 85, când fanii gazdelor au început să rupă scaune și să le arunce pe teren, determinând arbitrul să întrerupă jocul.

După cinci minute de așteptare, arbitrul a decis să trimită jucătorii la vestiare pentru o pauză de zece minute. Jocul s-a reluat ulterior fără alte incidente majore.

Într-o altă decizie, clubul Politehnica Iași a fost sancționat cu o amendă de 3.000 de lei și a primit un termen de grație de cinci zile pentru a-și îndeplini integral obligația de plată către jucătorul Gabriel Cristian Vașvari.

Această sancțiune subliniază importanța respectării obligațiilor financiare față de jucători, conform regulamentelor în vigoare.

Sancțiunile aplicate de Liga Profesionistă de Fotbal evidențiază necesitatea menținerii disciplinei și respectării regulamentelor în cadrul competițiilor sportive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel