Fotbal: Andre Gomes (Everton) va fi operat la gleznă, după fractura din meciul cu Tottenham
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mijlocaşul portughez Andre Gomes (Everton), care a fost scos pe targă cu zece minute înainte de finalul meciului cu Tottenham (1-1) de duminică, a suferit o fractură la gleznă şi urmează să fie operat luni, a anunţat clubul de fotbal din Liverpool. 

Everton a precizat într-un comunicat că Andre Gomes a suferit o fractură la glezna dreaptă, cu dislocare, şi va fi supus luni unei intervenţii chirurgicale. Gomes a fost victima unui tackling întârziat al atacantului sud-coreean Heung-min Son, înainte de a se ciocni de coechipierul Serge Aurier, acest şoc provocând accidentarea în fapt.

Fotografiile publicate de media britanică au surprins momentul în care piciorul lui Gomes s-a rotit la 90 grade în raport cu gamba, astfel că s-a presupus din start că este o fractură de gleznă şi/sau de gambă. Arbitrul Martin Atkinson a arătat iniţial un cartonaş galben, dar, după reacţiile îngrozite ale coechipierilor lui Gomes şi văzând gravitatea accidentării, l-a eliminat pe Son. Nu am vrut să văd ce s-a întâmplat. Dar, la vestiare, Son era devastat, el plângea, dar nu a fost vina lui. Este una din persoanele cele mai gentile pe care le ştiu şi nu ar fi făcut aşa ceva, a declarat mijlocaşul Dele Alli (Tottenham) după meci, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel