Fanul lui Everton, închisoare pentru violențe cu un copil în brațe
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Michael Fitzpatrick fanul everton
Michael Fitzpatrick fanul everton
Justiţia britanică l-a condamnat vineri la opt săptămâni de închisoare pe un fan al echipei de fotbal Everton, care a participat la violenţele din timpul unui meci din Europa League ţinându-şi copilul în braţe.

Michael Fitzpatrick a fost filmat ţinându-şi cu o mână băiatul în vârstă de trei şi încercând, cu cealaltă mână, să-l lovească pe Anthony Lopes, portarul lui Olympique Lyon, în timpul unui meci din Europa League, în luna octombrie. Suporterul a fost filmat când încerca să intervină după incidentele ce au avut loc între jucători la marginea terenului. Suporterul, care are 30 de ani, a pledat vinovat la acuzaţia de 'violenţă' la procesul său. El a spus că îi este 'ruşine' pentru comportamentul său şi s-a arătat îngrijorat că fosta sa prietenă va primi custodia copiilor. 

 Interdicție la meciuri, pe viață

Pedeapsa primită de Fitzpatrick este însoţită de interdicţia de a asista timp de şase ani la un meci de fotbal. Clubul Everton l-a sancţionat cu interdicţie pe viaţă de a intra pe stadionul său. Alţi doi suporteri sunt cercetaţi în legătură cu incidentele produse la acest meci. Callum McCready, în vârstă de 19 ani, a primit un avertisment. Daniel Herbert, în vârstă 30 de ani, a pledat nevinovat şi procesul său va avea loc în luna iunie, potrivit Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel