Fostul soţ al Oanei Cuzino, Yoav Stern, a murit în mod misterios
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Fostul soţ al Oanei Cuzino, Yoav Stern, a murit în mod misterios / Foto: Captură video Youtube Știi de toate
Fostul soţ al Oanei Cuzino, Yoav Stern, a murit în mod misterios / Foto: Captură video Youtube Știi de toate
Moartea lui Yoav Stern, fostul soţ al Oanei Cuzino, este învăluită în mister.

Yoav Stern, afaceristul şi fostul soţ al prezentatoarei Oana Cuzino, a murit pe data de 27 aprilie. Decesul ar fi survenit din cauza unor complicaţii pe care bărbatul le-ar fi suferit în urma unui accident casnic. Inițial s-a vehiculat că acesta a decedat într-un spital din București, dar acum purtătorii de cuvânt ai unităţii spitaliceşti ar fi dezmințit această informaţie, scrie Realitatea.net.

Yoav Stern fusese adus la spital, în urmă cu aproximativ 10 zile, într-o stare de sănătate foarte proastă. Acesta ar fi suferit acasă o căzătură, de la mai bine de un metru înălțime. În urma acestui incident, afaceristul s-ar fi ales cu mai multe hematoame cerebrale și puternice leziuni ale țesutului pulmonar.

Afaceristul a stat 10 zile în comă

Bărbatul avea 70 de ani şi se pare că starea sa de sănătate s-a agravat atât de mult, încât a stat timp de 10 zile în comă. Totul după ce bărbatul a fost transportat de urgență la un spital din Capitală cu hemoragie cerebrală şi leziuni ale plămânilor. Iniţial, oamenii legii ar fi crezut că loviturile au fost rezultatul unei altercaţii, însă ulterior poliţiştii ar fi concluzionat că afaceristul s-a rănit după ce ar fi căzut pe scări de la o înălţime destul de mare.

Pentru că bărbatul nu își revenea,  familia sa ar fi decis să-l transfere la un spital din Israel pentru a beneficia de cel mai bun tratament. Astfel, acesta a murit în Israel, nu în Spitalul Elias din Capitală.

Moartea sa, învăluită în mister

Moartea lui Yoav Stern este învăluită în mister, scrie sursa citată.  Oamenii legii încă anchetează circumstanțele în care s-a produs decesul afaceristului. Atunci când a fost transportat la Spitalul Elias s-a vehiculat că unele dintre leziunile suferite de Yoav Stern au fost datorate unor lovituri aplicate cu o bâtă de baseball, dar deocamdată nu au apărut informații care să confirme această ipoteză.

Deocamdată nu se știe dacă este posibil ca bărbatul să fi avut un conflict cu cineva sau să fi fost atacat în propria casă. Ancheta în acest caz continuă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel