Fostul soţ al lui Amy Winehouse, în comă din cauza drogurilor
Data publicării:
Autor: Biea Patricia
WhatsApp
Amy-Blake-Fielder-Civil
Amy-Blake-Fielder-Civil

Blake Fielder-Civil, fostul soţ al cântăreţei britanice Amy Winehouse, a intrat în comă, în urma unui abuz de droguri și alcool.

Acesta a fost găsit în patul său, pe punctul de a se îneca cu propria vomă, de Sarah Aspin, mama fiului său în vârstă de 15 luni, Jack. Pacientul a fost transportat de urgenţă la o clinică din comitatul britanic Yorkshire.

Fielder-Civil a fost conectat la un aparat de susţinere a funcţiilor vitale, după ce şi-a înghiţit limba şi câteva dintre organele interne au încetat să mai funcţioneze.

"Medicii nu ştiu cum vor evolua lucrurile şi l-au plasat într-o comă indusă pentru a îl ajuta. Mă rog pentru ca el să supravieţuiască, dar trebuie să mă pregătesc şi pentru situaţia în care el nu se va mai trezi niciodată", a declarat Sarah Aspin pentru The Sun.

Blake Fielder-Civil s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de heroină şi a mărturisit, într-un interviu exploziv din 2008, că el a fost persoana care i-a oferit droguri lui Amy Winehouse, determinând-o să devină la rândul ei dependentă de cocaină şi heroină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel