Fostul soț al Anei Oros, femeia ucisă de câini în Capitală: Toți vinovații trebuie să plătească
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Fostul soț al Anei Oros, femeia ucisă de câini în Capitală: Toți vinovații trebuie să plătească / Foto: Captură video Pro Tv
Fostul soț al Anei Oros, femeia ucisă de câini în Capitală: Toți vinovații trebuie să plătească / Foto: Captură video Pro Tv
Fostul soț al Anei Oros Daraban, femeia ucisă de câini în Capitală, a fost să-i ridice trupul neînsuflețit de la INML.

Fostul soț al Anei Oros, femeia ucisă de câini la Lacul Morii, a mers de dimineață la sediul INML pentru a ridica trupul neînsuflețit al femeii.

Medicii legiști spun că au numărat pe trupul victimei sute de mușcături, relatează Pro Tv. Ceea ce s-a întâmplat cu Ana este intolerabil, a transmis, cu durere şi revolta fostul soț al femeii.

"Ceea ce s-a întâmplat cu Ana este intolerabil ca într-o societate care se vrea educată să se întâmple lucruri de genul ăsta. Nu se poate ca aceste lucruri să se mai întâmple pe viitor mai ales pentru că vorbim despre un spațiu care se vrea european și oamenii trebuie să fie liberi să se manifeste", a declarat bărbatul.

VEZI ȘI: Vecin, după moartea Anei Oros: A murit într-un loc pe unde mă plimb cu copiii. N-am dat de nicio haită de câini maidanezi

"Toți vinovații trebuie să plătească"

"Toți vinovații trebuie să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat indiferent de partea de vină și de cantitatea de vină pe care o poartă. Ei trebuie trași la răspundere pentru că aceste lucruri nu se pot repeta", a mai afirmat fostul soț al femeii.

Deocamdată este în desfășurare o anchetă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 care a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Se discută preluarea acestui dosar de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Vor avea loc și audieri cel mai probabil în zilele următoare.

Anchetatorii au ridicat și probe de sânge de pe blana câinilor capturați și au luat și amprente dentare de la patrupedele capturate de către autorități și vor să vadă dacă aceste probe coincid cu ADN-ul Anei Oros și dacă acele amprente dentare au fost găsite pe trupul victimei.

Reamintim că în aprilie anul trecut Ana Oros a fost mușcată prima dată de către câinii de pe Lacul Morii. Acea anchetă este încă în vigoare și nu a fost finalizată. Ceremonia de înmormântare a femeii ar urma să aibă loc sâmbătă, în oraşul natal al femeii, Baia Mare.

VEZI ȘI: Marius Vintilă, despre Ana, femeia omorâtă de câini: Nu mi-am imaginat că, în cazul de față, cineva ar fi în stare să spună așa ceva

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel