Fostul șef al FBI îi cere lui Biden să îl IERTE pe Donald Trump pentru evenimentele de la Capitoliu
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 14 ian, 10:36
fostul sef al FBI ii cere lui Biden să il IERTE pe Donald Trump
James Comey, fostul director al FBI, îi cere președintelui ales Joe Biden să îl ierte pe Donald Trump.

Fostul director al FBI, James Comey, și-a exprimat părerea că președintele ales Joe Biden ar trebui să ia în considerare iertarea președintelui Trump pentru că ar fi incitat revolta de la Capitoliul din Washington, D.C. Emily Maitlis, de la BBC Newsnight, l-a întrebat pe Comey dacă crede că Biden ar trebui să-l ierte pe Trump în același mod în care președintele Gerald Ford a făcut-o cu predecesorul său, Richard Nixon, după ce a demisionat din cauza scandalului Watergate în 1974.

„Nu știu, ar trebui cel puțin să ia în considerare acest lucru”, a spus Comey lui Maitlis. „Ca parte a vindecării țării și a ne duce într-un loc unde ne putem concentra asupra lucrurilor care vor conta în următorii patru ani, cred că Joe Biden va trebui să se gândească cel puțin la asta”, a precizat James Comey.

Comey, a cărei concediere în primul an de președinție al lui Trump a condus la anchetarea lui Robert S. Mueller, fostul consilier special pentru Departamentul de Justiție al SUA, a declarat că nu este sigur că Trump, pe care l-a numit în interviu un „nihilist fără lege”, va accepta grațierea acestuia, informează FoxNews.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro