Fostul premier Ungureanu, invitat de PDL Iaşi să candideze la Senat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, ar putea candida pentru un post de senator la Iași. Invitația i-a fos făcută de către liderul PDL Iași, Dumitru Oprea, în cadrul unei acțiuni electorale a democrat-liberalilor ieşeni.

"Alături de Mihai Răzvan Ungureanu vor redeveni o forţă, prin domnia sa primim semnalul revigorării dreptei. Ar bucura ieşenii dacă va fi unul dintre candidaţii serioşi ai României pentru o poziţie de senator de Iaşi", a spus Oprea, într-un discurs ţinut în faţa membrilor PDL cu ocazia unei conferinţe de prezentare a ofertelor electorale a candidaţilor democrat-liberali ieşeni la Primăria Iaşi şi Consiliul Judeţean.

 Prezent la manifestarea electorală, fostul premier nu a comentat declaraţiile lui Oprea, dar a lansat un atac politic către şefii USL Iaşi, Relu Fenechiu şi Gheorghe Nichita, scrie newsin.

 "Avem dreptul moral şi obligaţia cetăţenească de a-i lua la întrebări pe cei care nu vor ca acest oraş să prospere. Îl aştept pe domnul Fenechiu să se uite în ochii mei, îl aştept pe domnul Nichita să se uite în ochii mei", a spus Ungureanu, adăugând că Iaşul nu mai trebuit condus de oameni din "import", în condiţiile în care Fenechiu şi Nichita sunt născuţi în judeţele Bacău şi, respectiv, Botoşani.

 Ungureanu a subliniat că fosta guvernare a încercat să rezolve problema modernizării Aeroportului Internaţional, dar s-a lovit de opoziţia locală formată din PSD şi PNL.

 "Sper din tot sufletul ca ieşenii ieşiţi la vot să facă distincţia între populism, demagogie şi fapte reale. Este inadmisibil ca, pe jocuri politice, una dintre investiţiile esenţiale pentru cetăţenii Iaşului, aeroportul, să fie prăbuşită, dându-se astfel câştig de cauză trocului politic, tranzacţiilor care nu ţin cont în niciun fel de aşteptările alegătorilor. Cred totodată că este normal ca ieşenii, locuitori ai acestei vechi capitale a Moldovei sau locuitorii ai judeţului Iaşi, să ştie bine că nu socialismul aduce prosperitate, cultură, viitor, ci doar dreapta", a afirmat Ungureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel