Fosta doamnă Columbeanu primită cu răceală de către amantul chinez în Los Angeles
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
moni_23566700
moni_23566700

După câteva săptămâni petrecute cu fiica ei, în ţară, Monica Gabor a plecat spre Los Angeles, în SUA. Fosta doamnă Columbeanu s-a îmbarcat de pe aeroportul Otopeni, sâmbătă la prânz, într-o cursă Lufthansa. A ajuns în L.A. la 19.00, ora locală, şi şi-a revăzut imediat iubitul chinez care a aşteptat-o la aeroport.

Momentul mult aşteptat al reîntâlnirii cu chinezul misterios şi bogat a venit, în sfârşit, sâmbătă seara pentru Monica Gabor. Îmbrăcată într-un tricou roşu pe care scria "PINK" şi având după ea trei geamantane uriaşe, Moni şi-a aşteptat iubitul la ieşirea din aeroportul american. După câteva minute, a apărut şi limuzina argintie Rolls- Royce.

Cu ajutor din partea unui angajat al aeroportului, fosta doamnă Columbeanu şi-a aşezat bagajele în portbagaj şi apoi s-a suit în maşina luxoasă. Parcă dezamăgită că iubitul nu a sărit s-o întâmpine cu un sărut sau poate doar obosită după zborul lung, Moni s-a urcat cuminte pe bancheta din spate, scrie libertatea.ro. Un şofer îmbrăcat la costum conducea limuzina, iar chinezul misterios stătea pe locul din dreapta. "Mr. Pink", iubitul lui Moni - cum a fost poreclit de presa din România - nu a întors nici măcar capul spre ea s-o salute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel