Fost viceprimar al comunei Corbeanca, bătut într-o cabană din stațiunea Muntele mic
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Un bărbat din Ilfov, fost viceprimar al comunei Corbeanca, a ajuns la spital după ce a fost bătut cu sălbăticie. 

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 6:00, poliția din Caraș-Severin a fost sesizată cu privire la un incident petrecut într-o cabană din stațiunea Muntele mic. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat cinci bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 37 ani din Timiș și Ilfov. Se pare că aceștia și-au adresat cuvinte jignitoare și s-au lovit cu pumnii și picioare, conform Antena3. 

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

Trei persoane au fost duse la spital pentru investigații medicale, iar un bărbat de 32 de ani a rămas internat. 

Avocatul unuia dintre indivizi a spus că patronii respectivei cabane s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice și l-ar fi lovit pe bărbatul din Ilfov, fost viceprimar al comunei Corbeanca, cu pumnii și picioarele. Fostul viceprimar s-ar fi ales și cu o sticlă în cap, potrivit informațiilor transmise de Roxana Ciucă, corespondent Antena3.

Cercetările continuă. 

VEZI ȘI: Un consilier din județul Brăila a obținut ordin de protecție împotriva soției, după ce femeia l-ar fi bătut

Un consilier local din orașul Făurei, județul Brăila, a cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva soției sale, după ce femeia l-ar fi bătut, scria ziarul De Brăila în luna octombrie a acestui an. Bărbatul a susținut că ar fi fost bătut de soție pentru că a refuzat-o când aceasta i-a propus să bea împreună. Cei doi sunt părinții unui copil de 9 ani. 

"A început să-l lovească cu palmele, pumnii, cu un pahar în zona fetei, gâtului, abdomenului. În urmă acestor lovituri, i-au rămas leziuni. Reclamantul arată că și în trecut s-au mai întâmplat astfel de episoade pe fondul consumului de alcool de către soția sa.", potrivit motivării instanței de judecată.

Femeia a negat acuzațiile și a spus în fața instanței că "soțul său o bate, dar nu a vrut să-l facă de râs".

Cererea consilierului local a fost admisă de instanță, motiv pentru care s-a emis un ordin de protecție pentru 3 luni. Totodată, instanța a apreciat că "rămânerea intimatei în proximitatea victimei prezintă un pericol pentru integritatea psihică și fizică a acesteia, existând suficiente indicii că intimată ar putea săvârși noi acte de violență."

Soția consilierului a atacat cu apel decizia Judecătoriei Făurei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel