Urmărește emisiunea live
Fost handbalist la CSU Suceava, dat dispărut după cutremurele din Turcia. Locuia la etajul 9 al unui bloc care s-a dărâmat
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook CSU Suceava
Facebook CSU Suceava
Cemal Kutahya, fost handbalist la CSU Suceava, a fost dat dispărut după cutremurele din Turcia. Acesta locuia, împreună cu soţia şi copilul său, la etajul 9 al unui bloc care s-a dărâmat. 

"Nu avem alte vești despre el și despre familia lui, doar că autoritățile și echipele de salvare încă îl caută. Sperăm într-o minune. S-au mai văzut minuni în situații de acest gen. Toate gândurile noastre merg către el! Sperăm să îi găsească în viața. 

A făcut partea din familia handbalului sucevean, un băiat extraordinar, de caracter. Se intagrase foarte bine în vestiar. Doar accidentările au făcut ca el să plece de la noi. Asta e mult mai puțin important. 

Sperăm să fie bine, el și familia sa. Împreună cu familia și copilul a fost surprins. Probabil dormeau, stăteau la etajul 9. Blocul s-a dărâmat, mai multe detalii nu știm. Ținem legătura cu impresarul, dar nu am aflat nimic nou”, a spus Bogdan Șoldănescu, antrenorul secund al celor de la CSU Suceava, citat de GSP

Voleibalista Alexia Căruţaşu s-a mutat cu familia în Turcia. Declaraţii după cutremurele care au lovit ţara 

"Eu și cu familia mea suntem OK, mulțumim! La noi nu s-a simțit nimic, în Istanbul… dar în Gaziantep este de groază, foarte mulți oameni au murit, jucători și jucătoare de volei sunt de negăsit… suntem toți îngrijorați”, a spus Alexia Căruțașu pentru SPORT.RO.

Un fotbalist care a fost antrenat de Şumudică a murit. Mircea Lucescu, reacţie 

Goalkeeperul Ahmet Eyup Turkaslan a decedat după ce a fost prins sub dărâmături. Portarul a fost antrenat de Marius Șumudică pe când tehnicianul o dirija pe Yeni Malatyaspor în Turcia.

"E greu de comentat o astfel de situație. Eu eram în Antalya… Am simțit puțin noaptea cutremurul, dar abia dimineață am aflat ce s-a întâmplat și altceva nu mai știu. Și la Malatya s-a întâmplat? Am crezut că numai în Gaziantep. E trist, tragic din toate punctele de vedere! E o nenorocire!”, a spus Mircea Lucescu, potrivit Antena Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel