FORD închide una din fabricile care produc modelul EcoSport, unul dintre cele mai cunoscute SUV-uri
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
SUV-ul Ford EcoSport nu va mai fi produs în India, anunţă presa americană, ceea ce înseamnă că modelul nu va mai fi vândut în SUA.

Compania îşi închide fabricile din India care construiesc acest model, astfel că acesta nu va mai fi realizat din 2022. Cu toate astea, el va fi disponibil la vânzare în versiunea nouă până la momentul închiderii fabricii, scrie motor1.com

Modelul EcoSport va continua să fie produs doar în România. Acest model nu a fost în vârful vânzărilor pentru companie, care a reuşit să vândă doar 60.545 de autovehicule de acest tip în 2020, o scădere cu 6,4 % faţă de 2019. 

Din august până acum, Ford a reuşit să vândă doar 32.697 de maşini EcoSport, o scădere de 22,3 % faţă de aceeaşi perioadă din 2020. Prin comparaţie, compania Bronco Sport a vândut, în SUA, 69.518 maşini. 

Ford amână revenirea angajaţilor la birou 

Ford va amâna până în ianuarie revenirea la birouri a celor mai mulţi angajaţi şi încă ia în considerare dacă va solicita acestora să se vaccineze împotriva coronavirusului, a afirmat miercuri Kiersten Robinson, directorul de resurse umane, într-un interviu acordat Reuters.

Din ce în ce mai multe companii cu un număr ridicat de angajaţi întârzie planurile de redeschidere a birourilor, din cauza creşterii numărului de infecţii cu varianta Delta, scrie Agerpres. Ford anunţase anterior că majoritatea salariaţilor de la birouri din America de Nord, America Latină şi alte pieţe internaţionale nu va reveni la birouri până în ianuarie. Compania reevaluează la fiecare trei luni planurile de muncă.

Ford nu a decis încă dacă se va alătura angajatorilor şi agenţiilor guvernamentale care au cerut salariaţilor să se vaccineze împotriva coronavirusului, a declarat Kiersten Robinson. Deocamdată, compania a solicitat vaccinarea angajaţilor care călătoresc peste hotare în interes de serviciu. Compania încă evaluează dacă este adecvată o extindere a vaccinărilor, cum vor răspunde angajaţii şi cum vor fi adaptate cerinţele la diferitele ţări, a explicat directorul de resurse umane.

"Vrem să înţelegem sentimentele angajaţilor, ce stă în calea vaccinării voluntare. Opiniile angajaţilor Ford şi accesul lor la vaccinuri variază pe plan global", a adăugat Robinson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel