Fonduri europene, informațiile ZILEI. Plumb, răspuns pentru Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
fonduri europene
fonduri europene
Fonduri europene - acesta a fost subiectul pe care ministrul Rovana Plumb l-a prezentat în cadrul unor declarații de presă.

Fonduri europene, informațiile ZILEI: Ministrul Rovana Plumb a vorbit despre date care reflectă situaţia la zi a fondurilor europene. Declarațiile au venit după ce președintele Klaus Iohannis a criticat dur, luni seara, guvernul și PSD, solicitând încă o dată demisia premierului Viorica Dăncilă.

Fonduri europene, informațiile ZILEI: Creștere importantă

"Este de neînțeles modul în care președintele a vorbit despre evoluția fondurilor europene în acest an, în primul trimestru. Avem o creștere cu 44% față de anul trecut. Nu vreau să intru într-o polemică, dar aceste conflicte, această încrâncenare politică nu ajută cu nimic la bunul mers de care avem cu toții nevoie pentru România. Eu cred că ar fi imperios necesar, ca să-l citez pe domnul președinte Klaus Iohannis, ca guvernul să fie lăsat să-și facă treaba. Avem certitudinea că acest guvern este mult mai bun decât guvernul Cioloș. În mod cert, 16% este mai mult decât 0%", a zis Rovana Plumb.

Fonduri europene, informațiile ZILEI: Românii s-au săturat de conflicte

"Doamna Viorica Dăncilă a avut mereu o atitudine constructivă față de domnul președinte Iohannis. S-a purtat mereu cu decență și eleganță. Noi am înțeles, încă de la bun început, că românii s-au săturat de conflicte, românii vor să vadă că lucrăm împreună pentru ei și pentru România. Vom face în continuare acest lucru", a mai spus ministrul Rovana Plumb

[citeste si]

(w670) fonduri eu

Iată video transmis de Calea Europeană:

știrea se actualizează

VEZI ȘI: Rovana Plumb, proiecte. Ce a spus după mișcarea lui Andi Cristea cu primarii români la Bruxelles

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel