Fondatorul PSD Timiş pleacă la PNL din cauza insiderului PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
viorel matei
viorel matei

Dezertările de la PDL la USL, au creat tensiuni la nivelul alianţei. Viorel Matei, fondatorul PSD timiş, a ales să plece din PSD la PNL, după Gheorghe Ciobanu, trecut de la PDL la PSD, a fost numit şeful său pe linie de partid. Viorel Matei a declarat că poate lucra cu omul pe care până nu de mult îl acuza că a distrus judeţul.

„Rămân în aceeaşi barcă, dar schimb comandantul. Eu nu pot accepta ca mentor şi conducător pe tovarăşul Ciobanu. Ghiţă Ciobanu este un traseist ce nu are nicio legătură cu doctrina social-democrată. Nu am nimic cu omul Ciobanu, dar despre politicianul Ciobanu aş putea vorbi ore întregi. În niciun caz nu de bine. Nu este însă cazul acum”, ne-a spus consilierul judeţean PSD, Viorel Matei.

Social-democratul a fost deranajt după ce Ciobanu a fost numit adjunctul lui Sârbu în campania electorală pentru Timiş. „Nu am acceptat ca listele cu candiaţi să fie făcute fără consultarea noastră. Ne-au fost aruncate pur şi simplu pe masă. Este absurd ca un om ce vine de câteva zile în partid să ne decidă soarta. Am tot respectul faţă de domnul Bojin, pe el şi pe colegii mei adevăraţi nu i-am trădat şi nu îi voi trăda niciodată”, a mai spus Matei, cel mai vechi membru din PSD Timiş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel