Folosești mesaje audio? De acum le vei putea ASCULTA înainte de a le trimite pe Whatsapp
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Whatsapp vine cu o nouă funcție, care îți va permite să îți asculți mesajele audio înainte de a le trimite. 

WhatsApp anunță că va fi posibilă redarea mesajelor audio înainte de a fi trimise, relatează Mediafax. Echipa de dezvoltare a WhatsApp a anunțat posibilitatea redării unui mesaj vocal înainte de a-l trimite, pentru a evita greșelile.

Funcția a fost îndelung dezvoltată de Whatsapp

Este o funcție la care echipa WhatsApp lucrează de ceva timp și se pare că, în sfârșit, este gata să fie pusă la dispoziția tuturor utilizatorilor.

„Acum vă puteți asculta mesajele vocale înainte de a apăsa pe trimitere”, este anunțul WhatsApp.

Pur și simplu începeți înregistrarea și, după ce apăsați butonul roșu pentru a o opri, mesajul poate fi verificat pentru a decide păstrarea sa sau nu.

Funcție disponibilă pe Android și iOS

Funcția poate fi folosită atât de utilizatorii de Android, cât și de cei de iOS.

Recent, aplicaţia de chat a lansat și funcţia de ştergere automată a mesajelor, care permite alegerea unei anumite perioade de timp după care mesajele să fie şterse automat.

De ce ți s-ar putea închide contul de Whatsapp

WhatsApp ia măsuri împotriva versiunilor neoficiale ale aplicației sale. Utilizatorii de aplicații precum GB WhatsApp și WhatsApp Delta,  clone ale aplicației oficiale, riscă să se trezească cu contul închis permanent, scrie The Sun. Mulți oameni le folosesc pentru că pot să trimită mai multe poze simultan sau să le interzică interlocutorilor să vadă dacă le-au citit mesajele, facilități disponibile doar pe variantele neoficiale ale WhatsApp.

Astfel, utilizatorii care au instalate aceste clone se pot alege cu închiderea permanentă a contului sau chiar să își piardă întreaga arhivă a conversațiilor. Deseori, construite de dezvoltatori anonimi, clonele nu sunt disponibile pe Google Play Store pentru Android și trebuie, în schimb, descărcate printr-o pagină web. WhatsApp a anunțat că are reguli stricte împotriva utilizării clonelor.

„Dacă ați primit un mesaj în aplicație care spune că contul dvs. este „închis temporar”, înseamnă că probabil că utilizați o versiune neacceptată de WhatsApp în locul aplicației oficiale. Dacă nu treci la aplicația oficială, contul tău de WhatsApp ar putea să fie închis definitiv”, este mesajul pe care îl primesc utilizatorii care nu folosesc varianta oficială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel