Focșani. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o cameră de hotel
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Într-un hotel din Focșani a fost descoperit cadavrul unui bărbat din județul Brăila. 

Un bărbat de 51 de ani, din judeţul Brăila, a fost găsit decedat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în camera unui hotel din municipiul Focşani, în care izbucnise un incendiu, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

”În jurul orei 03,00, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat de către angajaţii unui hotel din municipiul Focşani cu privire la faptul că dintr-o cameră iese fum dens. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, iar, după lichidarea incendiului de către pompierii ISU Vrancea, în interiorul camerei unde se manifestase incendiul a fost găsit cadavrul unei persoane”, a precizat IPJ Vrancea. 

Se va stabili cauza decesului

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 51 de ani, din judeţul Brăila. Potrivit Poliţiei, în camera în care a fost găsit bărbatul nu se mai afla altă persoană, iar uşa era încuiată pe interior.

Cadavrul bărbatului a fost ridicat şi transportat la medicină legală.

În jurul orei 3 unul dintre angajații unității de cazare a observat fum ieșit din acea cameră. Pompierii au spart ușa pentru a interveni, iar după stingerea flăcărilor puternice, în camera de hotel a fost găsit trupul neînsuflețit. 

Buzău. A păstrat cadavrul mamei în grădină

Un bărbat de 51 de ani dintr-un sat din județul Buzău a încasat cu regularitate, timp de câteva luni, pensia mamei sale, deși femeia nu mai fusese văzută. Poștașul și-a dat seama că la mijloc e ceva suspect și a sesizat autoritățile. Polițiștii din Buzău au demarat o anchetă. 

Cercetările au început după ce poștașul care îi ducea pensia unei vârstnice din satul Puiești, județul Buzău, a spus că nu a mai văzut-o de câteva luni pe femeia în vârstă de 90 de ani, banii fiind încasați de fiecare dată de fiul acesteia.  

Bărbatul de 51 de ani i-a spus poștașului că mama lui este la pat, bolnavă. Totuși, când poștașul a cerut să o vadă, fiul a refuzat pe motiv că nu e curățenie în casă și miroase urât. 

Un comunicat al IPJ Buzău arată că: „Poliţiştii Secţiei 8 Râmnicelu au fost sesizaţi direct de către factorul postal din comuna Puieşti despre faptul că, de mai multe luni nu a mai observat o bătrână de 90 ani. Din primele verificări a rezultat că bătrâna ar fi decedată din primăvara acestui an, iar fiul său, de 51 ani, cunoscut ca şi consumator de alcool, a dus-o în gradina casei şi a acoperit-o cu vegetaţie, pentru a încasa pensia în continuare.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel