Flutur: E un duş rece. Vom găsi kerosenul să intrăm în logica de alegeri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
flutur-buzunar
flutur-buzunar

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este sigur că "duşul rece la minus 15, minus 17 grade Celsius face bine PDL", fiind convins că se va găsi kerosen pentru a intra în logica alegerilor. În acelaşi timp, el a atras atenţia USL că se bucură prea repede pentru o prezumtivă victorie în alegeri: "Au mai băut odată şampanie prematur".

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că PDL urmează să-şi pregătească strategia pentru viitoarele alegeri.  "Am ieşit din situaţii mult mai grele. Asumându-ne responsabilităţi vom ieşi şi din asta", a spus liderul democrat -iberal.

El a arătat că în actuala perioadă, când există o "voce a străzii", când sunt exprimate nemulţumiri, solicitări de transparenţă, se impune ca membrii partidului să acorde mai mult timp pentru a vorbi cu oamenii.

"E un duş rece, dar nu închidem obloanele. Vom găsi kerosenul să intrăm în logica de alegeri", a mai declarat Flutur.  El a anunţat că din acest moment începe pregătirea pentru alegeri şi că el este pregătit şi nu ar avea nicio problemă nici dacă alegerile locale ar fi organizate la 1 februarie.

"A valorifica criza, nemulţumirea oamenilor, aşa cum face USL, nu este soluţia. Dialogul este soluţia. Sucevenii ştiu ce s-a făcut în aceşti ani şi că în fiecare zi am încercat să fac şi am făcut ceva bun pentru judeţul acesta" a spus Flutur.

El a mai spus că este sigur că "duşul rece la minus 15, minus 17 grade Celsius" face bine Partidului Democrat Liberal.  "E o realitate românească la care trebuie să te raportezi", a spus prim-vicepreşedintele PDL.

Citește și:

Frunzăverde: Declarațiile lui Oltean și Preda, discutate în BP al PDL

Cristian Preda: Soluţia este un premier independent cu un guvern politic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel