Floyd Mayweather - Manny Pacquiao: Ce audiențe a făcut ”meciul secolelor”, transmis de Pro TV și Dolce Sport
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
”Meciul secolelor” dintre Floyd Mayweather și Manny Pacquiao, difuzat de Pro TV și Dolce Sport, a atras sâmbătă dimineață în fața televizoarelor aproape 900.000 de oameni din întreaga țară.

Pro TV a fost lider de audiență cu meciul de box disputat în Las Vegas, obținând o cotă de piață de aproximativ 40% pe cele trei targeturi de public – național, urban și comercial, potrivit paginademedia.ro.

La nivel național, gala în care s-au bătut Mayweather și Pacquiao a adus Pro TV-ului, pe intervalul 4:00 – 7:57, o medie de 810.000 de persoane. Pe același interval, Dolce Sport a ocupat locul șase în clasamentul general, cu o medie de 51.000 de privitori în fiecare minut.

La orașe, gala de pe Pro TV a înregistrat o medie de 441.000 de privitori pe minut. Și pe publicul urban Dolce Sport a fost tot pe locul șase, cu o medie de 32.000 de persoane.

Pro TV a avut, pe publicul comercial cu vârste între 18 și 49 de ani, o medie de 184.000 de telespectatori. Dolce Sport a fost pe locul 8 pe acest segment, cu o medie de 8.000 de persoane.

Vezi și: Meciul secolului. Pacquiao: „Am crezut că am câștigat lupta". Mayweather, huiduit de public

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel