Florin Roman, dezvăluire despre banii lui Rareș Bogdan. Mircea Badea: E prima dată în viața mea când aud asta, e foarte tare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Deputatul liberal Florin Roman a dezvăluit când și cum s-a îmbogățit Rareș Bogdan. 

Mircea Badea a spus, la Antena 3, că a remarcat că Rareș Bogdan, într-un interviu realizat în locuința sa, își ținea lemnele de la șemineu în cutia unui vin scump. În România, o astfel de sticlă de vin costă aproximativ 1500 de lei. 

Liberalul Florin Roman a spus că ”în anii `90, când unii tineri își pierdeau vremea prin altă parte, Rareș Bogdan, ca student, a ajuns să dețină cel mai mare număr de magazine de telefoane mobile din Ardeal. Deci omul ăsta a muncit și a făcut bani corecți. Avea sute de magazine la momentul respectiv”. ”El și-a dezvoltat un business care a fost cumpărat de unul din operatorii care și astăzi sunt pe piață. El a făcut asta pentru că a vrut și a muncit” a afirmat deputatul. 

2. captură vi... (badea-roman_66060700.jpg)

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a făcut remarca: ”L-a cumpărat operatorul pentru că a fost de treabă Rareș Bogdan. La câți bani avea, putea să cumpere el operatorul”. 

”E prima dată în viața mea când aud asta, e foarte tare” a intervenit Mircea Badea, realizatorul ”În Gura Presei”. 

Ce avere are Rareș Bogdan. A investit în tablouri, ceasuri, bijuterii, argintărie și stilouri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel