Florin Răduță, câștigătorul X FACTOR, a decis ce va face cu premiul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Florin Răduţă, marele câștigător al show-ului "X FACTOR", ediția 2015, a decis deja ce vrea să facă cu premiul de 100.000 de euro și este hotărât să muncească oricât va fi nevoie pentru a avea o carieră de succes, astfel încât să le mulţumesc tuturor oamenilor care l-au ajutat să ajungă până aici.

În vârstă de doar 21 de ani, Florin Răduţă nu este la prima încercare într-un show muzical. El a mai participat și la "Vocea României", dar a fost eliminat în galele live. Duminică seară şi-a împlinit însă visul câștigând "X Factor".

Mai bogat cu 100.000 de euro, Florin Răduţă are planuri mari în privința viitorului său muzical. Într-un interviu acordat pentru Adevărul, tânărul a dezvăluit ce va face cu banii. 

"Cu siguranţă o să-i ajut pe ai mei pentru că asta face parte din visul meu. Am sacrificat prea mult şi am trecut prin mult prea multe, ştiu ce a însemnat drumul meu până aici şi ştiu că totul s-a întâmplat cu un motiv. Toate uşile trântite în nas şi toate piedicile nu au făcut decât să mă aducă în acest punct. Nu o să-mi uit familia şi prietenii, o să-i ajut pe ai mei şi o să investesc în cariera mea. Cu siguranţă, acum pot spune că începe cariera mea, acum e momentul în care pot spune că am un viitor. Nu vreau să mă pierd în mulţime, vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor care m-au ajutat cântând. Vreau să fac muzică pentru oameni. Aşa le mulţumesc celor care m-au votat aseară", a declarat Florin Răduţă, după câştigarea premiului.

În plus, Florin Răduță este hotărât să nu ezite în a-i cere sprijinul în continuare lui Ștefan Bănică Jr., mentorul lui din concurs, pentru că vrea să se apuce de canto și, astfel, prin muzică, să ajungă la oameni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel