Florin Piersic, regret enorm: "Toate amintirile mele, toate frumoasele mele speranțe au fost legate de ei..."
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Actorul Florin Piersic a vorbit despre una dintre durerile sale.

Prezent la o gală unde a primit un premiu de excelență pentru cartea pe care a scris-o - Viața este o poveste -, Florin Piersic a vorbit despre unul dintre regretele sale.

"Foarte mulți colegi de-ai mei și colege își ascund vârsta, ceea ce nu prea înțeleg. Eu spun că atâția ani am… Am 88 de ani împliniți. Îmi doresc multe, dar nu știu când se mai pot îndeplini aceste dorințe ale mele. Dar, vorbind de vârstă, voiam să vă spun, că foarte mulți, din păcate... - din suflet vă spun asta și am o durere că vorbesc de asta…

"Din păcate, i-am pierdut pe toți"

Numai trei mai suntem cu dumneavoastră. În afară de trei absolvenți ai institutului de teatru și cinematografie din promoția mea de actori, ceilalți s-au dus. Din păcate, i-am pierdut pe toți și regret enorm, pentru că toate amintirile mele, toate frumoasele mele speranțe au fost legate de ei", a declarat Florin Piersic, pentru viva.ro.

"Am fost foarte iubit și de colegi, nu doar de public, ceea ce este extraordinar. E foarte important ca un actor să fie iubit de colegi. Acesta, recunosc, că este un sentiment extraordinar, să îi văd cum se bucură că tu ai apărut și vei juca împreună cu ei. Dar este mult de povestit legat de acest lucru", a mai spus actorul.

Vezi și:De ce Florin Piersic Jr. nu mai vorbește cu tatăl lui. "A fost un moment de ruptură pentru că m-a durut"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel